HomeHome   Nieuws   Vakmensen   Jobs   Links  
Mijn account   Help   Adverteren   Contact   Ervaringen  
Monday 23 September 2019

  Voorwaarden  
Op deze pagina vind je info omtrent de site. Mocht U toch nog een vraag of een probleem hebben waarvan het antwoord hier niet staat kunt U contact opnemen met ons.
 
 


Algemeen
1. JeVakman.be is een product van ELMORE bvba. Deze site is toegankelijk voor iedereen. Om van bepaalde diensten gebruik te maken moet u een account aanmaken. Door gebruik te maken van deze site verklaart de gebruiker akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

2. De gebruiker dient kennis genomen te hebben van deze algemene voorwaarden en zich daar ook aan te houden. Als u een account creŽert wordt U een e-mail verstuurd ter bevestiging. Door op de link in deze e-mail te klikken wordt uw account geactiveerd en verklaart U akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

Aansprakelijkheid en rechten
3. ELMORE bvba is niet verantwoordelijk voor de inhoud die geplaatst wordt door een bezoeker. Een gebruiker is volledig en persoonlijk aansprakelijk voor de inhoud van zijn berichten. Indien een zoekertje foutieve informatie of copyright materiaal (foto's) bevat zal dit op vraag van de eigenaar zo snel mogelijk aangepast worden.

4. ELMORE bvba behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om een gebruiker zonder opgave van reden de toegang te ontzeggen. Een lid is ten allen tijde gerechtigd om zijn/haar account op te zeggen. De gegevens van het desbetreffende account zullen worden verwijderd.

5. ELMORE bvba houdt zich uitdrukkelijk het recht voor om de vormgeving en/of inhoud van berichten te wijzigen of zelfs te verwijderen.

6. Het aanbieden van, of vragen om zwartwerk op deze site is aanleiding tot onmiddellijke uitsluiting van deze site. ELMORE bvba kan aangifte doen bij de bevoegde instanties.

Copyright
7. Geen enkele tekst, foto, tekening, grafiek of welk ander onderdeel ook uit deze website mag worden verspreid of op welke manier ook overgenomen, tenzij ELMORE bvba hiervoor schriftelijk toestemming heeft verleend. Het is ook verboden om de content van bepaalde pagina's te gebruiken in een andere site. Een link plaatsen op uw site naar een bepaalde pagina van JeVakman.be is wel toegelaten.

Links
8. Deze site bevat links naar andere sites. ELMORE bvba is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. ELMORE bvba heeft het recht om ongewenste links van de site te verwijderen zonder een reden op te geven.

Persoonlijke gegevens
9. Het registratieformulier op deze site vraagt bezoekers ons contact informatie te geven (zoals een naam en e-mail adres). Deze informatie wordt gebruikt om met de bezoeker te kunnen communiceren, indien dat nodig is. Deze informatie zal nooit aan derden doorgegeven worden en zal niet gebruikt worden voor andere commerciŽle doeleinden.

 


Mobile Version   Links   Adverteren   Voorwaarden  


©2008 - 2016 Alle rechten voorbehouden
Development by ELMORE